Hotel Hotel Bled Rose 4*

Bled
Cena
130€ na oseba
Trajanje
3 dni / 2 noči
Destinacija
Bled

Slovenija, Bled

Hotel Bled Rose 4*, nočitev z zajtrkom
 • Informacije
 • Galerija
 • Ocene
 • Podobno
 • Več

Informacije o ponudbi

Destinacija
Odhod
Lasten prevoz
Možni odhodi
05/11/2021 Poglej ostale termine
Cena vključuje
 • nočitev z zajtrkom
Cena ne vključuje
 • turistična taksa
Doplačila
OBVEZNO DOPLAČILO: Turistična taksa (na osebo na dan): 3,13€

Opis hotela:

Hotel Bled Rose s 4 zvezdicami se nahaja na edinstveni lokaciji za wellnessom Spa Park, od Blejskega jezera je oddaljen le 150 m, nudi pa notranji bazen in spa. Obkrožen je z zelenjem in ponuja moderno opremljeno nastanitev in restavracijo v sklopu hotela.

Bled Rose hotel je butični dizajnerski hotel, ki navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, kakovostnimi materiali in razigrano paleto barv, ki kar vabijo k obisku. S sodobnim interierjem, pod katerega se je podpisal arhitekt Jani Vozelj, odprtost prostora in veliko odprtih površin, ustvarjajo neverjetno pozitiven učinek in povezanost z naravo v okolici hotela.

Hotel ponuja namestitev v 90 dizajnersko opremljenih sobah, s skupno 176 posteljami, ki jih krasi pogled na Blejsko jezero in okoliške Julijske Alpe in Karavanke. Sobe so klasične dvoposteljne kot razkošni hotelski apartmaji, ki so posebej prilagojeni družinam, poslovnim gostom, kot tudi mladoporočencem.

Za popoln odklop in obnovitev energije vam je na voljo tudi svet savn, opremljen z dvema finskima in parno savno. Posebnost wellnessa so trije VIP saloni, kjer lahko v popolni zasebnosti uživate ob uporabi finske savne, jacuzzija, masaže in ostalih finih detajlih, s katerimi obogatimo salon. V sklopu wellnessa je na voljo tudi fitnes, opremljen s sodobnimi napravami, primernimi tako za rekreativce kot profesionalne športnike, ter masažni saloni s pestro ponudbo sprostitvenih masaž. Del wellness ponudbe so tudi lepotni in zdravilni tretmaji, prilagojeni izključno gostovim željam in zahtevam.

V hotelski restavraciji lahko uživate v lokalnih specialitetah in mednarodni kulinariki, vse jedi so pripravljene iz lokalnih sestavin, spremlja pa jih obsežna vinska karta. Vsako jutro si lahko privoščite samopostrežni zajtrk.

Trenutno ni komentarjev

Rovinj
From 205€
Portorož
From 265€
5 dni / 4 noči
Moravske Toplice
From 131€
Krk
From 499€
Drvenik
From 444€
Rabac
From 233€

  Vas zanimajo ostali termini ali podobne ponudbe?  Deli na socialnih omrežjih
  Close

  Hotel Bled Rose 4*

  Cena
  130€ na oseba
  Trajanje
  3 dni / 2 noči
  Destination
  Bled

   Polja označena z * so obvezna.