fbpx
 

DomovRent a car

Rent a car

Velikokrat se zgodi, da zaradi različnih razlogov na poti potrebujete vozilo – bodisi za en dan ali pa za celoten čas potovanja.

Več let že sodelujemo s partnerji po celem svetu in tako razpolagamo z vozili v skoraj vsaki državi. Tako vam lahko ponudimo najem vozil pri mednarodnih verigah kot so Hertz, Europcar, Alamo, National, Avis, Dollar, Sixt, Budget, Enterprise in ostalih, kot tudi pri lokalnih ponudnikih posameznih držav.

Pri rent a car storitvah gre največ pozornosti nameniti samemu zavarovanju vozila. Pri nas je izposoja mogoča brez skritih stroškov, z vsemi zavarovanji brez odbitnih franšiz ali s povrnitvijo le-te, točno tako kot mora biti.

* Za izposojo potrebujete veljavno vozniško dovoljenje in kreditno kartico (kot kavcija ob prevzemu vozila).

Zakaj nam torej poslati povpraševanje?

  • večletne izkušnje pri rent a car storitvah
  • preverjene partnerske družbe
  • konkurenčne cene
  • brez skritih stroškov
  • polno kasko zavarovanje brez samoudeležbe oz. s povrnitvijo le-te

DODATNA PONUDBAPrima storitve

Za vas poiščemo najboljšo povezavo in kar se da upoštevamo želje časa odhoda ter prihoda, z optimalnim čakanjem na povezovalni let.
Za prevoz do letališča in domov ali za transfer do nastanitve na destinaciji, bodo poskrbeli profesionalni vozniki.
Za brezskrbne počitnice ali potovanje, nikar ne pozabite na zavarovanje stroškov odpovedi in zdravstveno zavarovanje za tujino.
Za samostojno raziskovanje destinacij priporočamo najem vozila. Vključeno polno kasko zavarovanje in brez skritih stroškov.
Sestavimo vam »a la carte« program potovanja. Individualno prilagojeni programi so namenjeni vsem, ki želite doživeti še nekaj več.
Doživetje je najlepše darilo in spomini se ohranijo večno. Izberite vrednostni darilni bon in razveselite tiste, ki vam pomenijo največ.