DomovDarilni boni

Darilni boni

Podarite potovanje svojim najbližjim. Doživetje je najlepše darilo in spomini se ohranijo večno, zato izberite vrednostni darilni bon in razveselite tiste, ki jih imate radi.

Koriščenje je možno za celotno našo ponudbo:

  • potovanj
  • počitnic
  • najema vozil
  • letalskih kart
  • križarjenj
  • smučanja

Darilni bon preko spleta lahko naročite preko spodnjega obrazca ali pa nas kontaktirajte preko e-pošte oz. telefona. Po plačilu predračuna, ki ga prejmete na vaš e-naslov, vam po pošti priporočeno pošljemo darilni bon. Seveda pa darilni bon kadarkoli lahko naročite in prevzamete tudi v naši poslovalnici. Vrednost darilnega bona je poljubna, veljavnost pa je najmanj 6 mesecev od dneva izdaje.

DODATNA PONUDBAPrima storitve

Za vas poiščemo najboljšo povezavo in kar se da upoštevamo želje časa odhoda ter prihoda, z optimalnim čakanjem na povezovalni let.
Za prevoz do letališča in domov ali za transfer do nastanitve na destinaciji, bodo poskrbeli profesionalni vozniki.
Za brezskrbne počitnice ali potovanje, nikar ne pozabite na zavarovanje stroškov odpovedi in zdravstveno zavarovanje za tujino.
Za samostojno raziskovanje destinacij priporočamo najem vozila. Vključeno polno kasko zavarovanje in brez skritih stroškov.
Sestavimo vam »a la carte« program potovanja. Individualno prilagojeni programi so namenjeni vsem, ki želite doživeti še nekaj več.
Doživetje je najlepše darilo in spomini se ohranijo večno. Izberite vrednostni darilni bon in razveselite tiste, ki vam pomenijo največ.