fbpx
 

DomovPrevozi

Prevozi na in iz letališč

Naj vaš avto ostane doma! Za vas organiziramo prevoze na vsa bližnja letališča, bodisi z zbirnih postaj (vsa večja mesta po Sloveniji) bodisi izpred vašega doma. Poleg prevozov do bližnjih letališč seveda nudimo možnost transferjev na destinacijah. V izogib plačevanju dragih taksijev ali čakanju na avtobus, si povratni prevoz iz letališča do izbrane namestitve rezervirajte vnaprej.
https://primatravel.si/wp-content/uploads/2020/04/Primatravel_prevozi_tabela.png

Okvirne cene prevoza po osebi v eno smer.

Prevozi so potrjeni v primeru rezervacije do 14 dni pred odhodom, sicer je cena lahko precej višja.
Doplačilo za odhod od doma (do 5 km od zbirnega mesta) znaša 5 € po osebi oz. po dogovoru za večje oddaljenosti.

Priporočamo: paket Popolna brezskrbnost
Paket Popolna brezskrbnost vključuje brezplačen nadomestni prevoz, novo letalsko vozovnico in po potrebi tudi prenočišče, če GoOpti potniki zamudijo let ali GoOpti prevoz. Razlogi za zamudo so lahko raznovrstni zastoji na cesti, snežni meteži, druge vremenske ujme in nekateri drugi primeri višje sile. Paket znaša okvirno 10€ po osebi.

OBRAZEC - Potebujem prevoz do letališča
OBRAZEC - Potrebujem prevoz do hotela na destinaciji

DODATNA PONUDBAPrima storitve

Za vas poiščemo najboljšo povezavo in kar se da upoštevamo želje časa odhoda ter prihoda, z optimalnim čakanjem na povezovalni let.
Za prevoz do letališča in domov ali za transfer do nastanitve na destinaciji, bodo poskrbeli profesionalni vozniki.
Za brezskrbne počitnice ali potovanje, nikar ne pozabite na zavarovanje stroškov odpovedi in zdravstveno zavarovanje za tujino.
Za samostojno raziskovanje destinacij priporočamo najem vozila. Vključeno polno kasko zavarovanje in brez skritih stroškov.
Sestavimo vam »a la carte« program potovanja. Individualno prilagojeni programi so namenjeni vsem, ki želite doživeti še nekaj več.
Doživetje je najlepše darilo in spomini se ohranijo večno. Izberite vrednostni darilni bon in razveselite tiste, ki vam pomenijo največ.