fbpx
 

HomeOddih po meri

Oddih po meri

Organizacija in planiranje potovanja zna biti zanimiva izkušnja, vendar mnogokrat zmanjka časa ali znanja. Naj gre za klasične paketne počitnice ali pa individualno potovanje, ki ga skupaj z vami načrtujemo in krojimo povsem po vaših željah - poskrbimo, da bo potekalo gladko, v preizkušenih hotelih, s preizkušenimi programi, poleg tega pa ponavadi celo ugodneje kot če bi si vse organizirali sami.

DODATNA PONUDBAPrima storitve

Za vas poiščemo najboljšo povezavo in kar se da upoštevamo želje časa odhoda ter prihoda, z optimalnim čakanjem na povezovalni let.
Za prevoz do letališča in domov ali za transfer do nastanitve na destinaciji, bodo poskrbeli profesionalni vozniki.
Za brezskrbne počitnice ali potovanje, nikar ne pozabite na zavarovanje stroškov odpovedi in zdravstveno zavarovanje za tujino.
Za samostojno raziskovanje destinacij priporočamo najem vozila. Vključeno polno kasko zavarovanje in brez skritih stroškov.
Sestavimo vam »a la carte« program potovanja. Individualno prilagojeni programi so namenjeni vsem, ki želite doživeti še nekaj več.
Doživetje je najlepše darilo in spomini se ohranijo večno. Izberite vrednostni darilni bon in razveselite tiste, ki vam pomenijo največ.