fbpx
 

DomovPoslovna potovanja

Poslovna potovanja

Pri Prima Travel razumemo pomembnost učinkovitega in brezskrbnega poslovnega potovanja. Naša ekipa strokovnjakov vam stoji ob strani, da bi zagotovili, da vaše potovanje poteka gladko, učinkovito in brez težav.

Ne glede na to ali potrebujete pomoč pri rezervaciji letalskih kart, hotelskih nastanitev, prevoza ali organizaciji poslovnih srečanj in dogodkov, smo tu, da vam pomagamo. Naša bogata izkušnja in nenehno prilagajanje vašim potrebam zagotavljata, da bo vaše poslovno potovanje potekalo brezhibno, ne glede na destinacijo ali zahtevnost poti.

Pri Prima Travel verjamemo v osebni pristop. Naši svetovalci se bodo posvetili vašim specifičnim zahtevam in željam ter vam pripravili prilagojen itinerar, ki bo popolnoma ustrezal vašemu poslovnemu urniku in ciljem. Naš cilj je, da vam omogočimo produktivno in udobno poslovno izkušnjo, medtem ko se vi osredotočite na svoje pomembne naloge.

Poleg tega vam ponujamo tudi široko paleto dodatnih storitev, kot so vodenja po destinacijah, organizacija prostega časa za raziskovanje in aktivnosti ter podpora našega 24/7 centra za pomoč strankam, ki je na voljo v vsakem trenutku vašega potovanja.

Zaupajte nam svoje poslovno potovanje in prepustite organizacijo nam. Stopite v stik z nami danes in dovolite, da Prima Travel poskrbi za vse vaše potrebe pri poslovnih potovanjih, tako da boste lahko brezskrbno osredotočeni na doseganje poslovnih ciljev.

Storitve poslovnih potovanj

Organizacija poslovnih potovanj podjetjem vzame preveč časa, povečuje tveganje, da realizacija ne bo kakovostna, pogosto pa pomeni tudi večji strošek. Prepustite se naši ekipi strokovnjakov, ki poslovna potovanja upravljajo ob pomoči najnovejših tehnologij.

  • Letalske karte (redne linije in nizkocenovni prevozniki)
  • Nastanitve (hoteli, apartmaji in stanovanja)
  • Transferji (najem in prevoz)
  • Posredovanje pri pridobivanju vizumov
  • Vozovnice za vlake in trajekte
  • Potovalno zavarovanje


DODATNA PONUDBAPrima storitve

Za vas poiščemo najboljšo povezavo in kar se da upoštevamo želje časa odhoda ter prihoda, z optimalnim čakanjem na povezovalni let.
Za prevoz do letališča in domov ali za transfer do nastanitve na destinaciji, bodo poskrbeli profesionalni vozniki.
Za brezskrbne počitnice ali potovanje, nikar ne pozabite na zavarovanje stroškov odpovedi in zdravstveno zavarovanje za tujino.
Za samostojno raziskovanje destinacij priporočamo najem vozila. Vključeno polno kasko zavarovanje in brez skritih stroškov.
Sestavimo vam »a la carte« program potovanja. Individualno prilagojeni programi so namenjeni vsem, ki želite doživeti še nekaj več.
Doživetje je najlepše darilo in spomini se ohranijo večno. Izberite vrednostni darilni bon in razveselite tiste, ki vam pomenijo največ.