fbpx
 

Izleti in potovanja Križarjenje Vzhodno Sredozemlje

Križarjenje
Cena
od 499€ na oseba
Trajanje
8 dni / 7 noči
Destinacija
Vzhodno Sredozemlje

Vzhodno Sredozemlje

Italija, Črna Gora, Grčija in Albanija z ladjo MSC Sinfonia 4*
 • Informacije
 • Načrt potovanja
 • Galerija
 • Ocene
 • Podobno
 • Več

Informacije o ponudbi

Destinacija
Vzhodno Sredozemlje Odkrij Vzhodno Sredozemlje
Odhod
Benetke
Možni odhodi
22/10/2022
Pomembne informacije
Otroški pavšal do 17,99 leta: 140€
Cena vključuje
 • nastanitev v 4*
 • polni penzion
 • slovensko vodenje
Cena ne vključuje
 • fakultativni izleti
 • napitnine
 • zdravstveno zavarovanje
Doplačila
Obvezno doplačilo za napitnine na ladji: 80€ Organiziran povratni prevoz do pristanišča v Benetkah: 55€

Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Sinfonia, ki vas bo popeljala do dveh najlepših grških otokov: romantičnega Santorinija in Mikonosa, poznanega predvsem v svetu prestiža in zabav. Obiskali bomo tudi Kotor ter Sarande, obalno mesto v Albaniji, znano po čudoviti mestni plaži.

Tip kabine Cenik
Notranja kabina Bella od 549 €/os
Notranja kabina Fantastica od 579 €/os
Zunanja kabina z oknom Bella (OVIRAN POGLED) od 649 €/os
Zunanja kabina z oknom Fantastica od 749 €/os
Zunanja kabina z balkonom Fantastica od 989 €/os

Cena vključuje: križarjenje po programu, namestitev v kabini izbrane kategorije, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, polnočni bife), kapitanovo večerjo, zabavni večerni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo bazena in fitnesa.

Cena ne vključuje: obveznih napitnin, osebne porabe ter morebitne udeležbe na fakultativnih izletih.

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
1. dan

Benetke, Italija

Svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov se razteza prek številnih majhnih otokov v močvirni morski plitvini (laguni), na zahodni obali severnega dela Jadranskega morja. Priporočamo vam ogled Doževe palače, cerkve sv. Marka, steklarske delavnice na otočku Murano ter plovbo skozi Benetke z gondolo. Med številnimi mostovi si oglejte tudi most vzdihljajev. Najvišja stavba v Benetkah je Campanile in meri 98,5 m. Na Campanile se lahko povzpnemo z dvigalom in občudujemo razgled daleč naokoli, na otoke Murano, Burano in seveda na trg sv. Marka. Popoldne vkrcanje na ladjo, predviden odhod ladje ob 16.00.

2. dan

Kotor, Črna Gora

Kotor je obmorsko mestece, vpisano v seznam svetovne dediščine UNESCO. Staro mestno jedro sodi med najbolj ohranjene srednjeveške urbane pozidave v tem delu Sredozemlja. V staro mesto, ki je v celoti obdano z obzidjem, je mogoče priti skozi troje vrat, južna, severna in glavna vrata. Priporočamo sprehod po starem mestnem jedru, da začutite utrip mesta.

3. dan

Dan na morju

Dan na morju vam bo še kako prišel prav, da si odpočijete in naberete novih moči za raziskovanje Grških otokov.

4. dan

Mikonos, Grčija

Mikonos je grški otok, ki leži na severu Kikladov. Znan je po nočnem življenju, zato je na otoku ogromno barov in nočnih klubov, ter po čudovitih plažah. Najlepše plaže so na južnem delu otoka, kar nekaj pa jih velja za najlepše v Grčiji. Kljub svetovljanstvu pa je otok ohranil lepoto ter tradicijo Kikladov. Za kikladsko arhitekturo so značilne bele hišice z modro pobarvanimi okni, vrati in balkoni, bele cerkve z modrimi kupolami, zavite in stopničaste ulice, arkade ter hiše zgrajene ena na drugi. Mikonos je znan tudi po pelikanu ki se potepa po pristanišču in je maskota mesta.

5. dan

Santorini, Grčija

Santorini: belo – modra podoba, otok zaljubljencev; otok, kjer lahko občudujemo najlepši in najbolj veličasten sončni zahod, edinstvena črna – vulkanska peščena plaža.

6. dan

Sarande, Albanija

Sarande je obalno mestece ob Jonskem morju v še vedno skrivnostni in eksotični deželi Albaniji. Slikovito mesto leži med rajskimi peščenimi plažami, čistim turkiznim morjem in visokimi planinami v ozadju. Destinacija ponuja tudi odkrivanje bogate naravne in kulturne dediščine daleč od standardnih uhojenih poti, tukaj namreč najdemo edinstveno mešanico civilizacij in kultur.

7. dan

Bari, Italija

Bari je glavno mesto province Bari v italijanski deželi Apulija in pomembno pristanišče na jadranskem morju. Mesto ima prek 300 tisoč prebivalcev in ima dobro razvito industrijo, poleg tega pa je znano kot univerzitetno mesto. Zaščitnik mesta je Sv. Nikolaj, čigar baziliko si lahko ogledate na severu, v starem delu mesta. Tukaj si je vredno ogledati tudi katedralo San Sabino ter grad Barletta, ki je bil zgrajen za Frederika II. Takoj za starim mestnim obzidjem se nadaljuje moderni del mesta, v ozadju pa so industrijske četrti. Na jugu mesta se nahaja moderna četrt Murat, kjer se lahko sprehodite po obalni promenadi ali se odpravite po nakupih v ulicah Via Sparano in Via Argiro.

8. dan

Benetke, Italija

Predviden prihod ladje v Benetke je ob 09.30.

Trenutno ni komentarjev

From od 1.999€
10 dni / 7 noči
From od 1.449€
8 dni / 7 noči
From od 799€
From od 1.049€
5 dni / 4 noči
From od 1.071€
8 dni / 7 noči
From od 169€
3 dni / 2 noči
From od 338€
8 dni / 7 noči
From od 1.990€
10 dni / 8 nočitev

  Vas zanimajo ostali termini ali podobne ponudbe?  Deli na socialnih omrežjih
  Close

  Vzhodno Sredozemlje

  Cena
  od 499€ na oseba
  Trajanje
  8 dni / 7 noči
  Destination
  Vzhodno Sredozemlje

   Polja označena z * so obvezna.